13 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara8°C

KORKMAZ VE ÜNAL AİLESİNDEN TAZİYE MESAJI

Korkmaz ve Ünal ailesinden taziye mesajı

Hakkarili 3 çocuk babası İlhan Korkmaz İstanbul’da vefat etti.

18 Temmuz 2023 Salı 12:22

11 Temmuz 2023 tarihinde Reşit Korkmaz oğlu İlhan Korkmaz İstanbul’da vefat etti. İstanbul’da toprağa verilen mahrumun taziyesi ’de İstanbul’da kabul edildi.

İlhan Korkmaz’ın oğlu Ünal Korkmaz ve Kayınbiraderi Hakkâri Ziraat Odası Başkanı Naif Önal taziye teşekkür mesajı yayınladılar.

Defin alanında, taziye yerinde yanımızda yer alan acımızı  paylaşarak bizlere teselli kaynağı olan tüm hemşehrilerimize,  akrabalarımıza ve dostlarımıza,

Başta Hakkari , Van, İstanbul  olmak üzere birçok  şehirlerden   gelip  bizzat yanımızda  bulunan , eş dost akraba   yurt  içi ve yurt  dışında  bizleri arayarak  taziye  dileklerini  telefon  veya sosyal  medya sayfalarından ileten  tüm  hemşehri, dost  ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz.

Kamu ve sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, medya  mensupları,  ilimizin   ileri gelenleri kanaat  önderlerine,  acımıza  ortak olan herkese teşekkür ederiz. Allah hepinizden razı olsun.

KORKMAZ AİLESİ ADINA

OĞLU: Ónal Korkmaz

KAYINBİRADERİ: Hakkâri Ziraat Odası Başkanı Naif Ünal

vefat-ilhan-korkmaz.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.