07 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara19°C

KÖY KORUCUSUNA BOMBALI TUZAK

Köy korucusuna bombalı tuzak

Hakkari’de bir geçici köy korucusuna ait park halindeki aracın altına yerleştirilen patlayıcı son anda fark edilerek etkisiz hale getirildi.

07 Eylül 2012 Cuma 13:02

Bölgede meydana gelen olaylardan dolayı köyden göç eden ailelerin yoğunlukta yaşadığı Bağlar Mahallesi’nde ikamet Nebi Gültekin’nin evinin önünde bulunan park halindeki aracın altına yerleştirilen uzaktan kumandalı bombalı tuzağı fark ederek durumu güvenlik güçlerine bildirildi.

 

Olay yerine gelen Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü bomba imha uzmanı ekipleri çevre güvenliğini aldıktan sonra aracın altına yerleştirilen ve kablo düzenekli olan bombayı kısa sürede etkisiz hale getirdi. Bombanın infilak etmesi halinde ise mahallede bulunan birçok kişinin yaralanabileceği belirtildi. Gültekin ailesi, isi hiç kimseyle bir alıp veremedikleri olmadığını belirterek, bombanın kimler tarafından bırakıldığını bilmediklerini söylediler. Bombalı tuzakla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.