30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

KURTULMUŞ: O ASLA DEMOKRATİK BİR HAK DEĞİLDİR

Kurtulmuş: O asla demokratik bir hak değildir

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, “Eğer birileri hendek kazıp, bu hendeklerin içerisine mayınların, bombaların, tuzakların yerleştirilmesine müsaade ediyorsa, o asla demokratik hak değildir” dedi.

07 Ocak 2016 Perşembe 12:34

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İnternet Medyası Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Hadi Özışık ve yönetim kurulu üyelerini, Başbakanlık Dolmabahçe Ofisi’nde kabul etti.

Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde yaşananlarla ilgili konuşan Kurtulmuş, “Bütün demokratik seçilmiş kuruluşlar, ister yerel yönetimler olsun ister merkezi yönetimler olsun, birinci şartı kendilerini kısıtlayan yasalar çerçevesinde millete hizmet etmek. Bunu yapmayıp da eğer birileri hendek kazıp, bu hendeklerin içerisine mayınların, bombaların, tuzakların yerleştirilmesine müsaade ediyorlarsa, o asla demokratik hak değildir, asla demokratik özgürlük olarak kabul edilemez.

Dolayısıyla bunlarla ilgili ortaya çıkan sonuçlara göre gerekli adımlar atılır, gerekli tedbirler alınır ve bunun bir demokratik hak olmadığını, tam tersine demokrasiyi sabote eden bir eylemler bütününün parçası olduğunu da milletimizin görmesi lazım” dedi. İMC

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.