13 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara10°C

KURUM ÇALIŞANLARI KARLARI EZİDİ

Kurum çalışanları karları ezidi

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal ve beraberindeki kurum personelleri kol kola girip sahadaki karları ezdiler.

02 Mart 2012 Cuma 16:09

Hakkari şehir stadyumunda bulunan ve sentetik çim olduğu için iş makinelerinin açamadığı karla kaplı sahayı kurum çalışanları elbirliği yaparak maçlara hazır hale getirdiler. Hafta içi ve hafta sonu yapılacak olan okullar arası, kulüpler arası ve bölgesel amatör lig maçlarına sahayı hazırlamak için dayanışma içersine giren kurum çalışanları örnek bir davranış sergiledi. Kurum müdürü başta olmak üzere yaklaşık 50 kişilik kurum personeli kol kola girerek sahadaki karları ezip maçlar için hazır hale getirdiler.

Bazı sporseverler kurumun genç Müdürü Reşit Güldal ve beraberindeki personelin örnek davranışına şahit olduklarını söylediler. Kurum çalışanlarının birlik ve beraberlik içersinde güzel bir dayanışma örneği göstererek sabah saatlerinde karla kaplı sahayı açmalarının taktire şayan olduğunu ifade ettiler.

kar-ezme-1.jpg

kar-ezme-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.