19 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

KUTLU DOĞUM ETKİNLİĞİ

Kutlu doğum etkinliği

Hakkari İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü tarafından "Kutlu Doğum haftası" etkinlikleri çerçevesinde Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Kutlu Doğumunun 1443’üncü yıl münasebetiyle bir program düzenlendi.

30 Nisan 2014 Çarşamba 10:24

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa Hakkari Vali Yardımcıları Cengiz Erdem, Mustafa Temiz, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, Atatürk İl Kültür Merkezi Müdürü Emin Özatak, Aile Sosyal ve Politikalar (ASP) İl Müdürü Abdulbaki Aydın ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program Kur'an-ı Kerim tilaveti ile devam etti.

Daha sonra Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Ekrem Özatak, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptılar. Nisan yağmurları grubun Kürtçe, Türkçe ve Arapça ilahileri seslendirmesi ile şiir, tiyatro, Türkçe ve Kürtçe Mevlit, okutuldu. Ardından slayt gösterisi ile devam eden program sonunda Arapça ve Türkçe en çok hadis ezberleyen üç öğrenciye değişik ödüller verildi. Haber:Serkan Kaya

kutludogum-.jpg

kutludogum-1.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.