15 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara17°C

LONDRA'DA YASTIK SAVAŞI

Londra'da yastık savaşı

Londra’nın kalbi Trafalgar Meydanında yüzlerce kişinin bir araya gelerek yastık savaşı yapması ilginç görüntülere sahne oldu.

03 Nisan 2011 Pazar 14:13

video-galeri.20101217150448.gif

Japonya’da yaşanan depreme destek olmak amacıyla düzenlenen organizasyona yüzlerce kişi katıldı. Pijamalarıyla meydanda toplanan kalabalık başlama düdüğünün ardından birbirine saldırarak eğlenceli dakikalar yaşadı. Turistlerin ilgisini çeken etkinlik büyük izleyici kitlesine sahip oldu.

Organizasyonu düzenleyen firma yetkililerinden Josh Wourd, “Bugün yastık savaşını bir kaç mekanda daha gerçekleştireceğiz, Covent Garden vb. Bu projeden elde edilen gelirin bir kısmı Japonya’da depremden etkilenenlere gidecek. Buraya geleceğini Facebook’ta 2 bin kişi onayladı ve büyük bir eğlence olacak. Burada değilseniz büyük bir eğlenceyi kaçıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Tüm sıra dışı etkinliklerde yer almak için uzun yolculuklara aldırmayan John Heard, etkinliğe katılmak için Leister şehrinden geldiğini belirterek, “Ben etkinliği Facebook’ta gördüm. Tüm çılgın etkinliklere katılabilmek için bütün ülkeyi dolaşıyorum.

Dolayısıyla da Trafalgar Meydanında gerçekleşen bu olayı da kaçırmak istemedim” dedi. Londra’da havaların ısınmaya başlamasının da etkisiyle meydanda toplanan büyük kalabalık eğlenceli sahneler yaşanmasına sebep oldu.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.