30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara14°C

LPG FACİASI: 1 ÖLÜ 65 YARALI

LPG faciası: 1 ölü 65 yaralı

Amed-Bingöl karayolunda Lice ilçesi yakınlarında LPG yüklü tankerin patlaması sonucunda 1 kişi öldü, 65 kişi de yaralandı.

22 Temmuz 2014 Salı 14:48

Alınan bilgiye göre, henüz plakası belirlenemeyen LPG yüklü tankerin Amed-Bingöl karayolunun 90'ncı kilometresinde devrilip, ardından patlaması sonucu yoldan geçen iki yolcu otobüsü ile bazı araçlarda yaralanan 65 kişi askeri helikopterler ve ambulanslarla Amed ve Bingöl'deki hastanelere getirildi. Olayda bir yolcunun ise hayatını kaybettiği bildirildi. 

Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde ilk müdahaleleri yapılan ve vücutlarında yanıtlar olduğu gözlenen yaralılardan bir kısmı Batman, Elazığ ve Urfa'ya sevk edildi.

Yaşanan olayın ardından tüm devlet hastanelerinde izinler kaldırılırken, Valilik bünyesinde kriz masası oluşturuldu. Yaralıları hastanede Amed Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Gültan Kışanak ve DBP'liler ziyaret ederek durumları hakkında bilgi aldı.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.