09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara23°C

MALİYETİNE EV HAKKARİ BAYİ AÇILDI

Maliyetine ev Hakkari bayi açıldı

Hakkari'nin en büyük ihtiyacı olan konut sorununa bir nebzede olsa çözüm olacak Maliyetine ev bayi Hakkari’de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

04 Mart 2024 Pazartesi 15:29

Hakkari Halife Devriş Mahallesi Fidan Hanım Caddesinde hizmete giren Maliyetine ev bayi açılışı AK Parti Belediye Başkan adayı İş İnsanı İsmet Ölmez, AK Parti İl Başkanı Av. Zeydin Kaya, Slehi aşiret lideri Fatih Keskin, Durankaya Belde Belediye Başkanı İsmail Demirci, iş insanı Kemal Kaya ve Türk Telekom Müdürü Adem Çatal tarafından hizmete açıldı.

AK Parti Belediye Başkan adayı İş İnsanı İsmet Ölmez, Maliyetine ev bayisini Hakkari’ye taşıyan girişimcilere teşekkür ederek, deprem bölgesi olan Hakkari’ye böyle bir hizmeti getirenlere teşekkür etti.

Maliyetine Ev Genel Müdürü Mustafa Özcan'de Hakkari'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, maliyetine herkesi ev sahibi yapacaklarını ifade etti.

acilis-1-005.jpgacilis-2-005.jpgacilis-3.JPGacilis-5.JPG

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.