18 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

MAYIN BENZERİ CİSİM KORKUYA NEDEN OLDU

Mayın benzeri cisim korkuya neden oldu

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Bağlar köyünde tarihi mekanları gezen lise öğrencileri tarafından köydeki tarihi Taşköprü'nün yakınlarında fark edilen mayına benzer cisim korkuya neden oldu.

04 Mayıs 2013 Cumartesi 16:42

Edinilen bilgiye göre, Yüksekova İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri, Şemdinli’ye 20 kilometre mesafede bulunan Bağlar köyü yakınlarındaki tarihi alanları gezmeye gitti. Tarihi Taşköprü yakınlarına yapılan gezi sırasında mayına benzer bir cisim fark edildi.

Cisim öğrenciler arasında paniğe neden olurken, Yüksekova İmam Hatip Lisesi öğretmeni Mehmet Eskici, “Öğrencilerimizle bir gezi düzenledik. Gezi sırasında tarihi Taşköprü yakınlarında mayına benzer bir cisim fark ettik. Cismi gördükten sonra öğrencilerimizi oradan uzaklaştırdık. Daha sonra köy sakinlerine bilgi vererek yetkililere haber vermelerini istedik. Şu an cisim orada olabilir. Bir an önce tedbir alınmalı” dedi. Haber: Ahmet Kavak (İHA)

 


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.