09 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C

MAZLUM TEKİN TOPRAĞA VERİLDİ

Mazlum Tekin toprağa verildi

Van’ın Gülpınar ilçesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 18 yaşındaki Mazlum Tekin toprağa verildi.

11 Eylül 2014 Perşembe 13:50

Önceki gün akşam saatlerinde Van’ın Gülpınar ilçesinden Hakkari’ye gelmekte olan Nazım Tekin yönetimindeki özel araç bilinmeyen bir nedenden dolayı karşı yönden gelen tır kamyonla çarpışması sonucu sürücü Tekin ve eşi yaralanırken 18 yaşındaki oğlu Mazlum Tekin ise, ağır yaralanmıştı. Van Bölge Araştırma Hastanesine kaldırılan genç yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. 

Sabah saatlerinde cenazesi büyük bir araç konvoyu ile Hakkari’ye getirilen Mazlum Tekin, Gazi Mahallesi Kopsi aile mezarlığında yüzlerce kişinin katılımı ile gözyaşları arasında toprağa verildi.

Hakkari’de sevilen ve sayılan bir ailenin çocuğu olan ve Kıbrıs’ta Adalet Meslek Yüksek Okulu bölümü öğrencisi olan Mazlum Tekin’in ailesi ile birlikte Van’da kız kardeşinin kaydını yaptırmaya giderken geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybettiği öğrenildi. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.