08 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara13°C

MERCAR AUTO VE RENT A CAR'DAN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Mercar Auto Ve Rent A Car'Dan Ramazan Bayramı Mesajı

Mercar Auto Ve Rent A Car'Dan Ramazan Bayramı Mesajı

20 Nisan 2023 Perşembe 22:14

Hakkari Metcar Auto ve Rent A Car sahibi Aytekin Çetinkaya Ramazan bayramı nedeniyle tüm vatandaşların bayramını kutladı. 
 
Çetinkaya kutladığı mesajında şu ifadelere yer verdi: Toplumsal birlikteliğin en güzel örneklerinin sergilendiği, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, her türlü yüce duygunun gönüllerde filizlendiği Ramazan Bayramı’nı sizlerle karşılamanın mutluluğu içerisindeyiz. Bayram, neşe ve sevinç günü demektir. Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının zirveye ulaştığı, maddi ve manevi dayanışmanın pekiştiği, dargınlıkların unutulduğu, sevgi ve saygının katmerleştiği, uzun süredir görüşme imkânımızın olmadığı yakınlarımızın hatırlandığı müstesna bir gündür. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı’nın ülkemize ve tüm insanlığa, mutluluk ve bereket getirmesini dileyerek, tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 
Metcar Auto & Rent A Car 
Aytekin Çetinkaya
alt-012.jpg
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.