05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara13°C

MERKEZ KİTAPEVİ VE KIRTASİYEDEN GERİ DÖNÜŞÜM KAMPANYASI

Merkez Kitapevi ve Kırtasiyeden geri dönüşüm kampanyası

Uzun yıllardır Hakkari’de Kırtasiye sektöründen faaliyet gösteren Merkez Kitapevi ve Kırtasiye geri dönüşüm kampanyası başlattı.

28 Aralık 2021 Salı 12:56

Merkez Kitapevi ve Kırtasiye sahibi Mehmet Ali Alioğlu, Ev ve işyerlerinde kullanmayan,  ders kitabı, defter, ansiklopedi, broşür, gazete gibi malzemeleri ücret karşılığında geri aldıklarını söyledi.

22 yıldır kırtasiye sektöründe faaliyet gösterdiğini belirten Alioğlu şunları ifade etti. “Çocuklarım için aldığım kitaplar evde bir baktım dağ gibi olmuş.

Koyacak yer bile kalmamış. Çöpe atmaya kıyamadık. Bu kitapları değerlendirmeye karar verdik. Bunu yaparken de sadece kendimiz için değil herkesin yararlanmasını istedik. Herkes evindeki çöpe atması gereken kitapları bize getirsin bizde bu malzemeler karşılığınızda vatandaşlara ücret öderiz.

Amacımız her 100 kiloda 3.9 ağaç kesilmesinin önüne geçmek. Ağaçların kesilmesini önlemek için böyle bir kampanya başlattık. Ücret karşılığında aldığımız bu ders kitabı, defter, ansiklopedi, broşür, gazete gibi malzemeleri tekrar geri dönüşüm ile kazandırmayı hedefliyoruz.

Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde yaptığımız bu uygulamadan tüm Hakkarililerin yararlanmasını istiyoruz. Başlattığımız kampanyanın elli bir süresi yok vatandaşlarımız istediği zaman bizlere Bulak Mah. Bulvar Cad. 3 işyerimizde bizlere kitapları ulaştırabilirler. ’diye konuştu. Hakkarihabertv.com

d4dc3d6f-f5fb-4859-ae9a-7d95746f6a69.jpg2-792.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.