07 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara3°C

MERYEM ANA TOPRAĞA VERİLDİ

MERYEM ANA TOPRAĞA VERİLDİ

1930 kuşağından bize kalan emanetti. Herkes ona Hacı Meryem Ana derdi. Duruşu , sohbeti, efendiliğiyle herkesin gönlünde tam bir hanım ağa idi.

18 Aralık 2018 Salı 19:42

Meryem ÜMİT son birkaç yıldır tedavi altında tutuluyordu. Durumu ağırlaşınca beyin ameliyatı geçirdi. Sonra yoğun bakım ünitesinde  tedavisi sürdü. Tüm çabalar sonuçsuz kaldı ve dün gece  hakkın rahmetine kavuştu.
 
Acı haberi alan tüm dost ve akrabalar Hakkari Devlet Hastanesi’ne akın ettiler. Morga alınan Meryem Ana için herkes gözyaşı döktü. Yüzlerce kişi geceyi hastanede geçirdiler.
 
Bugün ikindi namazından sonra Kalealtı Aile Mezarlığı’nda son yolculuğuna uğurlandı. ÜMİT ailesi fertleri çoğu il dışında olduğu için cenaze geç toprağa verildi.
 
Yağışlı ve soğuk havaya rağmen binlerce kişi kabristana yürüdü. Şu saatlerde ÜMİT ailesi Çatallar camisinde taziyeleri kabul ediyor.
 
10 çocuk annesi olan H. Meryem ÜMİT  85 yaşındaydı. Hepimizin anası olan H. Meryem Halayı sevgi ve özlemle son yolculuğa uğurlarken Allah’tan rahmet , sevenlerine sabır diliyorum. Hepimizin başı sağ olsun.
HAKAN TAŞ
 
vefat4.jpgvefat-2.jpg
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.