08 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara21°C

MERZAN MAHALLESİNDE SULAMA SUYU HAVUZU TALEBİ

Merzan mahallesinde sulama suyu havuzu talebi

Hakkari’nin Yukarı Merzan Mahallesi Aydınlar semti sakinleri ağaçlarının susuzluktan kuruduğunu belirterek, yetkililerde sulama suyu havuzu yapılması talebinde bulundular.

02 Ağustos 2022 Salı 08:24

Aydınlar semti sakinleri tarihte ilk defa belediyenin Harmancılar, Çiftçiler ve Bostancılar semtlerini toprak yoldan modern yola kavuşturduğunu belirterek, kendi semtleri için ise sulama suyu havuzu istediler.

Aydınlar semti sakinlerinden emekli gazeteci Necmettin Aydın, Merzan mahallesinde hizmet atağı başlatan Hakkari Belediyesine teşekkür ettiler.

Aydın,” Evlerimizin üst kısımlarında bulunan 3 semt tarihten ilk defa toprak yolda kurtarıldı. Aydınlar semtinde de parke taşı yapılması için yol genişletme çalışmaları ve istinat duvarı çalışmaları devam ediyor. Merzan mahallesine ilk defa hizmet gelirken bizim de sayın valimizden bir ricamız var. Mahallemiz yeşil alanı ile kentin en güzide merkezlerinden bir tanesidir.

Burada her türlü meyve ağacı bulunuyor.  Meyve ağaçlarımız susuzluktan kurumaya başladı. Su kaynağı ve ancak burada bir sulama suyu havuzu yok. Bir havuzun yapılması talebinde bulunuyoruz. Sulama havuzunun yapılması ile birlikte onlarca bağ ve bahçe suya kavuşacaktır” dedi. Haber: Feyzullah Taş
 merzan-sulama-havuzu-istiyor-1-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.