04 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

MHP'Lİ ÖZBEK'TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ZİYARET

MHP'li Özbek'ten sağlık çalışanlarına ziyaret

Hakkari Milliyetçi Hareket Partisi MHP) Hakkari İl Başkanı Fatih Özbek, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle Hakkari Devlet Hastanesindeki çalışanları ziyaret ederek günlerini kutladı.

14 Mart 2023 Salı 13:59

MHP İl Başkanı Fatih Özbek, Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nigara Dursun, İdari ve Mali İşler Müdürü Mustafa Yoldaş, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Namık Ertuş ve hastanedeki sağlık çalışanlarını ziyaret ederek 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladı. 

Başkan Özbek, Kurtuluş mücadelemizde tüm fedakarlıklarını sunan sağlık kahramanlarımıza ne kadar övünsek azdır. Bazen vücuttaki bir soruna, bazen yürekteki bir sızıya, Bazen de ruhun dehlizlerinde filizlenen bir derde şifa ürettiler dedi.

Özbek, Başhekim Dursun'a çiçek takdim ederek tüm sağlık çalışanlarının günü kutladı. Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Nigara Dursun'da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Özbek'e teşekkür etti.
Hakkarihabertv.com

tip-bayrami.jpg

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.