19 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara14°C

MİLLETVEKİLİ KURT "BAKAN BAYRAMI ZEHİR ETTİ

Milletvekili Kurt "Bakan bayramı zehir etti

BDP Milletvekili Adil Kurt, Hakkari’de yaşanan bu tablo tam anlamıyla bakan tarafından gerçekleştirilmiş bir provokasyondur dedi.

19 Ağustos 2012 Pazar 00:53

Kurt,”Bakan Hakkari halkı ile bayram kutlamaya gelmedi. Bakan Hakkari halkıyla kastı bayramını provaka etmeye geldi. Hakkari’deki mülke amirlerini bunu ön görmemiş olması sayın bakana buradan tepkilerin ön görmemiş olması kelimenin tam anlamıyla salaklık örneğidir.

 

Bu halka sabahtan akşama kadar küfür eden bu halkın değerlerine küfür eden bu halkın seçilmişlerine küfü eden bir bakan hangi akla hizmet bir bayram akşamı Hakkari halkı yediden yetmişe çoluğu çocuğu aile ve bir bütün olarak Hakkari caddelerinde bayram alışverişi yaparken halkın arasına bu şekilde girip bu halkın bayramını zehir etmiştir. Başka hiçbir şey değildir bu bir salaklık örneğidir. İdris Naim Şahin daha öncede Hakkari’ye geldi. Bu halkın kendisine tepkili olduğunu bilemeyecek kadar salaksa kendisine söyleyebileceğimiz başka bir şey yok. Bu salaklığının da ötesinde bir şeydir” şeklinde konuştu.

 

Milletvekili Kurt ayrıca,”Hakkari Valisi benim burada olduğumu bildiği halde bizi iftara davet etmedi. Sayın bakanımızın halk arasında dolaşması konusundan bizden destek istemedi. Eğer isteseydi bakanımızla beraber halkı selamlardık. Bu tür olaylarda ortaya çıkmazdı” dedi. Hakkarihabertv.com/özel

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.