18 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara18°C

MİLLETVEKİLİ KURT BAŞBAKAN'A YÜKLENDİ

Milletvekili Kurt başbakan'a yüklendi

BDP Milletvekili Adil Kurt, başbakan’a yüklenerek besmele çekmeden günde kırk tane yalan söyleyebilen bir zihniyete bir hükümete nasıl güveneceğiz güvenmiyoruz güveneceğimiz tek şey var oda direnişimizdir dedi.

30 Ekim 2012 Salı 16:42

Kurt,”Bu gün şunu söylüyor diyor ki BDP nin hakim olmaya çalıştığı bir yer varmış orayı da kazanmaya çalışacağız. Biz başkalarına küfür ederek değil direnerek haklarımızı kazanmaya çalışacağız. Erdoğan varsın bu tutumunda devam etsin. Şunu da iyi bilsin BDP Hakkari’ye hakim olmaya çalışmıyor. Çünkü Hakkari demek BDP demek, direniş demek. Hakkari halkının kalbini kıranlar Hakkari halkına hakaret edenler taleplerine sırt çevirenler layık oldukları yererdedir.

 

Bu gün Erdoğan bu taleplere kulak versin başımızın gözümüzün üstünde yeri var sırtını çevirirse tarihin çöplüğünde yeri vardır. Resepsiyonda yiyip içerken zannediyor ki herkes öyle. Bir resepsiyonda diyor ki siz bakmayın açlık grevinde olduklarına yiyip içiyorlar insanda biraz utanma olur, biraz yüz olur biraz vicdan olur.

 

Ama bunlardan hiç birinde nasiplenmemiyse bu Kürt halkının ayıbı değil’ki kendilerine güvenmemizi istiyorlar neyinize güveneceğiz nasıl güveneceğiz  besmele çekmeden günde kırk tane yalan söyleyebilen bir zihniyete bir hükümete nasıl güveneceğiz güvenmiyoruz güveneceğimiz tek şey var oda direnişimizdir” dedi. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.