06 Mayıs 2024
  • İstanbul10°C
  • Ankara8°C

MİLLETVEKİLİ ÖZBEK’TEN RAFTİNG TEŞEKKÜRÜ

Milletvekili Özbek’ten rafting teşekkürü

Hakkari Ak Parti 28. Dönem Milletvekili Abdulmuttalip Özbek, Hakkari’nin ev sahipliğini yaptığı Türkiye Rafting Şampiyonası 2. ayak müsabakalarının Hakkari’de yapılmasının mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

30 Ekim 2020 Cuma 10:22

Milletvekili Özbek, Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Hakkari Valiliğinin desteği ile Türkiye Rafting Federasyonunca Zap Nehrinde Türkiye Rafting Şampiyonası 2. ayak müsabakalarını düzenlediğini belirtti.

Özbek,”  Yarışmalara 12 ilden 25 kulüpten 450 sporcu 5 gün süren rafting şampiyonasında kıyasıya yarıştı.  Engin görüş ve düşünceleri ile bize bu yolları her zaman açan özellikle sayın cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.  Kendilerine minnettarız.

 Sayın gençlik spor bakanımız sayın içişleri bakanımıza, sayın valimize emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.  Sevgili gençler sizler buraya geldiğiniz her biriniz bir çiçek oldunuz Sümbül dağında açtınız. Bundan dolayı size teşekkür ediyorum.

 Farklı illerden ilimize gelen gençler şehrimize renk kattılar. Bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Haber: Feyzullah Taş

mutalip.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.