18 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

MİLLİ ATLETLER BAŞKAN YILDIZ’I ZİYARET ETTİ

Milli atletler Başkan Yıldız’ı ziyaret etti

Hakkarili milli atletler Selam Ediş ve Adem Aşur Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekili Fatma Yıldız’ı ziyaret etti.

08 Eylül 2016 Perşembe 14:26

1. Ordu Mesudiye yarı maratonunda 470 kişi arasında 8. ve 9. Gelen Hakkarili milli atletler Selam Ediş ve Adem Aşur kendilerine destek veren Hakkari Belediyesine teşekkür niyetiyle Belediye Eş Başkan Vekili Fatma Yıldız’ı makamında ziyaret etti.

Kendilerine desteklerini esirgemeyen Hakkari Belediyesine teşekkür ederek, ziyarette eş başkan vekili Yıldız’a çiçek veren milli atletler, sporculuk faaliyetleri kapsamında Hakkari Belediyesinin şuana kadar kendilerini yalnız bırakmayarak her türlü desteği sunduklarını ifade ederek, Hakkari’yi daha yeni ve üstün başarılarla temsil etme sözü verdi.

 Eş Başkan Vekili Fatma Yıldız ise, genç sporcuların bu yönlü faaliyetlerini her zaman için desteklediklerini, Hakkari’nin adının böylesi önemli spor dallarında başarıyla anılmasının kendilerini sevindirdiklerini belirterek, milli atletlere başarılarının devamını diledi. İHA
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.