09 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara23°C

MİNİKLERİN FİLİSTİN DUYARLILIĞI DUYGULANDIRDI

Miniklerin Filistin duyarlılığı duygulandırdı

Hakkari'de eğitim-öğretim veren 4-6 yaş grubu Kur’an Kurslarında okuyan minik öğrencilerin Filistin duyarlılığı duygulandırdı.

25 Ekim 2023 Çarşamba 17:10

İl Müftülüğüne bağlı Merkez 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencileri “Filistinli kardeşlerimizin yanındayız” şiarıyla biriktirdikleri harçlıklarını, saldırılara maruz kalan yaşıtlarına gönderilmek üzere Türkiye Diyanet Vakfı Hakkari Şubesine bağışladılar.

Kur’an Kursu öğreticileri önderliğinde İl Müftülüğüne gelen minikler, biriktirdikleri harçlıklarını Filistinli çocuklara ulaştırılmak üzere İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Hakkari Şubesi Başkanı İsmail Fakirullahoğlu’na teslim ettiler.

Bu durum karşısında duygulanan İl Müftüsü Fakirullahoğlu; “Miniklerin göstermiş olduğu bu davranışın büyüklere de örnek olmasını diliyorum.

Filistinli kardeşlerimiz genciyle, yaşlısıyla, kadın ve çocuklarıyla kan ağlarken bizim rahatımızdan taviz vermememiz İslami değildir. Bu konuda herkesi duyarlı olmaya çağırıyorum. Küçük kardeşlerimize, onları yetiştiren ebeveynleri ile öğretmenlerine teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Müftüsü Fakirullahoğlu çikolata ikramında bulunduktan sonra minikler müftülükten ayrıldı.

Hakkarihabertv.com

2b41a28d-2b57-405d-b7d5-1104afdf8f79-750x422.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.