30 Nisan 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

MÜFTÜLÜK’TEN KUTLU DOĞUM PROGRAMINA DAVET

Müftülük’ten Kutlu doğum programına davet

Hakkari İl Müftülüğü Kutlu Doğum haftası programına tüm vatandaşları davet etti.

14 Nisan 2015 Salı 18:00

İl Müftülüğü tarafından alemlere rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v)’in kutlu doğumunun 1444. yılı münasebetiyle 16-04-2015 Perşembe günü saat 13:30 da hedef  halı sahada Kutlu Doğu Haftası programı düzenleyeceği belirtildi.

İl Müftüsü M. Faysal Geylani, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde Hakkari Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Sekreteri Halil Atalay’ın “Hz.Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” konulu konferansı ile Urfa ilinden gelecek olan Dergah ilahi grubunun katılacağı görkemli bir program düzenleyeceklerini söyledi.

Geylani,” İnşallah halkımızla beraber Kutlu Doğum’un feyzini alarak etkinliklerimizi güzel bir şekilde kutlayacağız. Halkımızın Kutlu Doğum Haftası’nı şimdiden tebrik ediyorum ve bu haftanın ülkemize, halkımıza ve bütün ümmeti Muhammed’e hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum” dedi. Haber:Serkan Kaya

grup-dergah---arnl-urfa-tasavvuf-geceleri-1-2.jpggrup-dergah-1_etkinlikdetay.jpggrup-dergah-beykentlilerle-bulustu-4722913_o.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.