16 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara16°C

NADİR TEKÇE’Yİ KAYBETTİK

Nadir Tekçe’yi kaybettik

Dün gece sabaha doğru rahatsızlanan Nadir TEKÇE, kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

21 Temmuz 2015 Salı 11:52

Orman İşletme Müdürlüğünde Orman Muhafaza memuru olarak çalışan beş çocuk babası Nadir Tekçe önceki gün rahatsızlanarak Hakkari Devlet Hastanesine kaldırıldı. Suruç’ta meydana gelen olaya çok üzülen Tekçe, sabaha doğru kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu.

Tekçe’nin cenazesi bu sabah Pirudan aile kabristanında toprağa verildi. Törene Orman İşletme İl Müdürü Hilmi Akyüz ve tüm çalışma arkadaşları, ailesi ve yakınları katıldı. 50 yaşında olan Nadir Tekçe çok seviliyordu. Espritüel kişiliği, yardımsever ve beyefendiliğiyle tanındı.

Daha öncede kalbinden rahatsız olan ve ameliyatla hayata yeniden dönen Tekçe, bu defa daha fazla direnemedi ve Suruç olayını sıkıntı yaparak hayatını kaybetti. Taziyesi Pirudan mahallesindeki taziye evinde devam ediyor. Binlerce kişi Tekçe ailesinin acısını paylaşmak için taziye evinde bir araya geliyor.

Nadir abimize Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır, Orman İşletme Müdürlüğü ve yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. (Hakan Taş)

nadir-tekce-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.