16 Haziran 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara18°C

ÖĞRENCİLER ODA BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Öğrenciler oda başkanlarını ziyaret etti

Hakkari Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Doç. Dr. Osman Sirkeci başkanlığındaki bir grup üniversite öğrencisi, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanığına nezaket ziyaretinde bulundu.

02 Aralık 2011 Cuma 12:34

Yrd. Doç. Osman Sirkeci, Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Arif Koparan ile Esnaf Odası Başkanı İsmail Akboğa'dan yapılan faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Burada konuşan Yrd. Doç. Osman Sirkeci, Hakkari'nin ticari ve esnaf potansiyelini öğrenmek ve ortak projeyle ilgili bilgi paylaşımı yapmak için böyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini ifade ederek Hakkari'de devlet desteklerini etkin hale getirmek için STK'larla bu tür ortak girişimlerde bulunulmasının faydalı olduğunu belirtti.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Arif Koparan ise, Hakkari'de yeni sınır kapılarının açılması için oda olarak yetkililer nezdinde birtakım çalışmalarının olduğunu dile getirdi.

normal.20111202124011.jpg
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.