14 Mayıs 2024
  • İstanbul9°C
  • Ankara2°C

ÖĞRENCİLERDEN ANLAMLI KAMPANYA

Öğrencilerden anlamlı kampanya

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Anadolu Lisesi öğrencileri, köy okulunda eğitim gören öğrenciler için kitap ve kırtasiye malzemesi kampanyası düzenledi.

18 Nisan 2013 Perşembe 16:50

 

TOKİ Anadolu Lisesi öğrencilerinin başlattıkları kitap ve kırtasiye malzemesi yardımı kampanyası kapsamında topladıkları kitapları ve kırtasiye malzemelerini, ziyaret ettikleri Çevreli Köyü İlköğretim Okulu ve Ortaç Köyü İlk Öğretim Okulun’daki öğrencilere hediye etti.
Çevreli Köyü İlköğretim Okulu öğrencilerinden Nazlı Evran, kampanya kapsamında toplanan malzemelerin kendilerine hediye edilmesinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, kampanyada emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kampanya hakkında bilgi veren TOKİ Anadolu Lisesi öğrenci temsilcisi Zehra Arslan, okullarının öğrencileri olarak köy okullarında okuyan ve durumları kötü olan öğrenciler için yardım kampanyası düzenlediklerini belirterek, “Köy okullarında okuyan öğrencilerimizin en çok yaşadığı kitap ve kırtasiye malzemesi sıkıntılarına az da olsa destek olmak için böyle bir kampanya düzenledik.

Kampanya kapsamında topladığımız kitapları ve kırtasiye malzemelerini Çevreli Köyü İlköğretim Okulu ve Ortaç Köyü İlk Öğretim Okulu öğrencilerine dağıttık. Bu yıl başlatmış olduğumuz bu kampanyayı gelenekselleştirip bundan sonraki yıllarda da yapmayı düşünüyoruz. Bu yardımlaşma örneğini diğer okullardaki öğrenci arkadaşlarımızdan bekliyoruz. Bu konuda duyarlılık gösteren ve gösterecek olan herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Haber: Sayım Harmancı(İHA)


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.