06 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara20°C

ÖĞRENCİLERDEN ASP'YE ZİYARET

Öğrencilerden ASP'ye ziyaret

Hakkari Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) Hakkari İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

27 Mart 2014 Perşembe 14:54

Hakkari Üniversitesi Eğitim Fakültesi Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenliği Bölümü 3. sınıf öğrencileri Ayşe Ulaş, Gülnaz Kaplan Bedriye Evrenk, Nurdan Bucak ve Şehristan Aktaş isimli öğrenciler Topluma Hizmet Uygulamaları ile verilen hizmetler hakkında bilgi edinmek için ASP Müdürünü ziyaret ettiler.

Öğrencilere il genelinde toplumun yararına yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren ASP Hakkari İl Müdürü Abdulbaki Aydın, Üniversite öğrencilerin toplumun gelenek ve göreneklerini daha iyi tanımaları için kurumlarını seçtikleri için kendilerine teşekkür etti. Topluma hizmet uygulamaları çalışmaları için kurumun servislerini ziyaret eden öğrenciler uygulamaları yerinde görerek bilgi aldılar. Hakkarihabertv.com

asp-m.20140327145644.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.