08 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C

ÖĞRENCİLER'DEN EŞ BAŞKANLARA MEKTUP

Öğrenciler'den eş başkanlara mektup

Yüksekova'da İlçede bulunan değişik okulların öğrencileri dilek ve şikayetlerini mektup yoluyla Yüksekova Belediyesi Eş Başkanlarına gönderiyor.

17 Mart 2015 Salı 11:12

 İlçede bulunan okulların öğrencileri belediye ile ilgili dilek ve şikâyetlerini mektup yoluyla Yüksekova Belediyesi Eş Başkanlarına gönderiyor. Eş başkanlar ise gelen mektupları açıp, değerlendiriyorlar. Daha sonra mektup gönderen öğrencilere, yine mektup yoluyla cevap veriyorlar.

Yazdıkları mektupların çok anlamlı olduğunu belirten Yüksekova Belediyesi Eş Başkanı Tacettin Safalı, “Öncelikle öğrencilerimize böyle güzel davranışlarından dolayı teşekkür ederim. Gelen mektupların hepsini değerlendirdik ve hepsine cevap olduk.

Daha sonra mektup gönderen öğrencilerimizi de okullarını da ziyaret edeceğimizi belirtmek isterim. Bu yönde mektup yazmak isteyen öğrencilerimiz varsa lütfen çekinmeden yazıp bize göndersinler” dedi. Hakkarihabertv.com

yuksekova-es-baskanlar.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.