18 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

ÖĞRENCİLERE TABLET BİLGİSAYAR

Öğrencilere tablet bilgisayar

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde Fatih Projesi kapsamında öğrencilere tablet bilgisayar dağıtıldı.

09 Mayıs 2014 Cuma 13:53

Milli Eğitim Bakanlığı’nca gönderilen tablet bilgisayarlar, Hakkari Vali Yardımcısı Cumhur Duran’ın katıldığı törenle ilçede 9. sınıfta okuyan 500 öğrenciye verildi. Törende öğrencilere kısa bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Duran, “Öğrendiğiniz bilgileri sizden sonra gelecek nesillere aktarın. Öğrenmek için sadece tableti kullanmayın, kitapları ve ansiklopedileri de kullanın.

Bu proje ihtiyaç duyulduğu için hayata geçirildi. Sizler bizim için çok değerlisiniz. Sizleri çok önemsiyoruz. Tablet bilgisayarları alan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu projenin hayata geçirilmesinde büyük emekleri olan Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ederiz” dedi.

Törenin ardından öğrencilere tablet bilgisayarları teslim edildi.Törene İlçe Kaymakamı Yasin Tikdağ, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ramazan Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Özmen, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. İHA
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.