17 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara12°C

OKULLAR ARASI HALK OYUNLARI YARIŞMASI SONA ERDİ

Okullar arası halk oyunları yarışması sona erdi

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Halk Oyunları Federasyonu tarafından düzenlenen ve 2 kategoride yapılan Okullar Arası Halk Oyunları İl Birinciliği Yarışması sone erdi.

24 Şubat 2016 Çarşamba 15:23

Hakkari Anadolu Lisesi’nin spor salonunda düzenlenen yarışmaya Hakkari merkezden 2 ekip, Şemdinli ilçesinden 3 ekip ve Çukurca ilçesinden 2 ekip olmak üzere  8 ekip katılırken 9 jüri üyesi ise görev yaptı.

Oldukça heyecanlı geçen yarışla sonucunda Yıldızlar otantik dalda Sermaye Piyasası Kurulu Ortaokulu birinci, Şemdinli Sabri Özel Ortaokulu ikinci oldu.

Yıldızlar düzenleme dalında Çukurca Köprülü Yatılı Bölge Okulu birinci oldu. Gençler otantik dalında Fatma Aliye Meslek Teknik Anadolu Lisesi birinci,  Çukurca şehit Jandarma Üsteğmen Adnan Bahat Lisesi ikinci oldu.

Gençler düzenlemeli dalda ise Şemdinli Mevlana Meslek Teknik Anadolu Lisesi birinci oldu.  Yarın ise kulüpler arası halk oyunları yarışması yapılacağı belirtildi. Hakkarihabertv.com

img_2745-002.jpgimg_2757-001.jpg

yarisma-halk-oyunu-m.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.