04 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

OKULLARDAKİ İŞKUR PERSONELİNE İSG EĞİTİMİ VERİLDİ

Okullardaki İŞKUR personeline İSG eğitimi verildi

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda görev yapan İŞKUR personellerine yönelik, İş Sağlığı ve Güvenliği ( İSG) eğitimi verildi.

28 Eylül 2022 Çarşamba 11:23

 İl Milli Eğitim Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere İl Müdürü Bilal Gür, Şube Müdürleri Oktay Kızılkaya ve Erol Hanlıgil ile TYÇP çalışanları katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Gür, Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında işe alınan personellerin, okul ve kurumlarda daha bilinçli, güvenli ve sağlıklı çalışmaları için bu eğitimi tertip ettiklerini ifade ederek: "Bu eğitimle, çalışanlarımızın kaza ve tehlikelerden korunmasını, iş sağlığı ve güvenliği kültürünün yaygınlaştırılmasını amaçlıyoruz.

Personellerimizin bir iş kazası sonucu alacağı hasarın önüne geçmek için bu eğitimleri, ciddiye almanız gerekiyor, sizlere başarılar diliyorum. Aramıza katılan bütün arkadaşlarımızdan, okullarımızda, disiplinli ve gayretli bir çalışma bekliyoruz, gönül isterdi ki burada olan bütün işkur personelimize imkân sağlayalım ve sürekli çalıştıralım, dedi.

 İl Milli Eğitim Müdürlüğü İSG İl Koordinatörü Selda Koruçi tarafından verilen eğitimde; iş verimliliğinin artırılması, kişisel gelişim, çalışma düzeni ve şartları ile uyulması gereken kurallar gibi konular ele alındı.İSG eğitimi, eğitim sonu yapılan değerlendirme sınavı ile tamamlandı. Hakkarihabertv.com
hakkari-egitim-1.jpghakkari-egitim-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.