13 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara19°C

ÖLÜMÜ DAĞDA YANKILANDI

Ölümü dağda yankılandı

Geçtiğimiz cuma günü acı bir kayıp yaşandı. Cezaevinde emekli İnfaz Koruma Memuru Hüseyin Çiftçi, 57 yaşında hakkın rahmetine kavuştu.

23 Mayıs 2013 Perşembe 17:14

Hakan Taş'ın özel haberi: Köy hayatını ve doğayı çok severdi. Üzümcü'de doğmuş ve yaşamıştı. Bir cuma sabahı erkenden bacanağıyla birlikte dağlara açılmak istedi. Kehi mevkinde eğlenceli saatler yaşadı, pancar topladı, temiz havayı içine çekti. Öğleden sonra saat 15.00 civarında birden yere yığıldı ve arkadaşının kolları arasında can verdi.

Acı haber merkeze geç ulaştı. Yakınları saatler sonra Kehi mevkine ulaştı. Sırtlarında ve sedye ile cenaze taşındı. Hüseyin Çiftçi için artık yapılacak bir şey kalmamıştı. Yol arkadaşı zaten ilk müdahaleyi yani kendi çabalarıyla kalp masajı da yapmıştı.

8 çocuk babası Hüseyin Çiftçi’nin ani ve özellikle bir dağın eteğinde talihsiz ölümü Dost ve akrabalarını yasa boğdu. Ses sanatçımız Kemal Çiftçi’nin amcası ve kayınpederi olan Hüseyin Çiftçi’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz… Bu arada Çiftçi ailesi, cenaze ve akabinde üç gün süren taziye törenlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm halkımıza teşekkür mesajı yayınladı.

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.