21 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

ÖMER DOĞAN'I KAYBETTİK

Ömer Doğan'ı kaybettik

Zor şartlarda elektriğin bile doğru düzgün olmadığı Çukurca ilçesinde mum ışığında çalıştı ve öğretmen oldu. Düşünce suçundan yargılandı, cezalandırıldı ve işten atıldı.

15 Nisan 2013 Pazartesi 14:56

Haber: Hakan Taş- Hakkari'mizin ilk yerel televizyon kanalı olan Zap Tv de haberleri sundu. Her akşam saatler 20.00 gösterdiğinde ilimizde gelişen tüm olayları herkes ondan duyardı. Ömer Doğan, kafadengi ve yardımseverliğiyle de tanınırdı.

Her ortama ayak uyduracak kadar çocuk ruhluydu. Aşırı sigara içiyordu ve sigara akciğerlerini iflas ettirdi. Son birkaç yıldır kemoterapi görüyordu. Ve henüz 55 yaşında hayata veda etti. 4 çocuk  babası Ömer Doğan, eski milletvekillerimizden Macit Piruzbeyoğlu'nun sağ koluydu. Onun desteğiyle de Tedaş'ta çalışması sağlanmıştı. Ve kendisi Tedaş'tan da emekli oldu.

Son üç ay önce fenalaştı ve Van Devlet Hastanesine kaldırıldı. İflas eden organları onu ebediyete intikal ettirdi. Cenazesi hafta sonu Van'dan getirilerek aile mezarlığında toprağa verildi. Çukurca eski Belediye Başkanlarından Yaşar TURAN, Ömer Doğan’ın ölümünden büyük üzüntü duyduklarını belirterek kendisinin çok çalışkan ve başarılı olduğunu belirtti. Turan, aynı zamanda cenaze töreni ve taziyesine iştirak eden tüm Hakkari’lilere de teşekkür etti. Merhuma Yüce Allah'tan rahmet kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.