15 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara19°C

OMİD KORDESTANİ TWİTTER CEO'SU OLDU

Omid Kordestani Twitter CEO'su oldu

Sosyal paylaşım devi Twitter'ın Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Omid Kordestani getirilmesi sosyal medyada birbirinden komik yorumlarla gündem oldu.

14 Ekim 2015 Çarşamba 22:17

Twitter'ın yönetim kurulu başkanlığı görevine Omid Kordestani getirildi. Kordestani'nin yeni göreviyle alakalı kullanıcılardan eğleceli yorumlar geldi

KULLANCILARDAN ESPRİLİ YORUMLAR

Twitter'de önemli bir göreve getirilem Omid Kordestani kısa sürede world trending topic listesinde üst sıralara tırmandı. Twitter'ın gündemi belirleyen konuyla ilgili kullanıcılar esprili yorumlarda bulundu.

Twitter, yönetim kurulu başkanlığı görevine Google'ın eski üst düzey yöneticisi İran doğumlu ABD vatandaşı Omid Kordestani'yi getirdi. 1999 yılından beri Google'da çalışan Kordestani, şirketin Alphabet adı altında yeniden yapılanması sürecinde danışman olarak çalışmıştı.

"ENDER BİR DURUM"

Kordestani, Twitter'da yönetim kurulu başkanı olmasının ardından kişisel hesabından "Şahane iş yapan ve dünyayı dönüştüren bir şirkette çalışmak ender bir durumdur. Böyle üç şirkette çalışma şansım oldu: Netscape, @google, @twitter" yazdı.

"DENEYİM VE BAŞARISI İSPATLANMIŞ BİR LİDER"

Twitter'ın baş yöneticisi Jack Dorsey de Kordestani'nin, kendisini ve diğer üst düzeyyöneticileri yetiştirip şirkete üst düzey yeteneklerin kazandırılmasına yardımcı olacak "deneyimli ve başarısı ispatlanmış bir lider" olduğunu söyledi. Dorsey'den önce Twitter'ın patronu, 1 Temmuz'a kadar beş yıl boyunca bu görevi yürüten Dick Costolo'ydu. basından

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.