09 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara11°C

ÖMSS'YE GİRECEKLERE ÖNEMLİ DUYURU

ÖMSS'ye gireceklere önemli duyuru

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar (ASP) İl Müdürlüğü yazılı bir açıklama yaparak Özürlü Memur Seçme Sınavına (ÖMSS) girecek adaylara yönelik olarak hızlandırılmış kurs verileceği belirtildi.

28 Mart 2012 Çarşamba 17:39

Hakkari Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hamide Nurgül Kaya, yaptığı açıklamada 29 Nisan 2012 tarihinde yapılacak olan (ÖMSS) girecek adaylara yönelik olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan ortak çalışma sonucu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerinin bünyesinde sınav konularına ilişkin olarak hızlandırılmış kurs verileceğini söyledi.

Açıklamada,”Hakkari İl merkezinde 31.03.2012 tarihi saat 13: 00’da Hakkari Sümbül Anadolu Lisesinde  (Eski Hakkari Lisesi) başlayacak olup, başvurular Hakkari Sümbül Anadolu Lisesine yapılacaktır. İlçelerde ikamet eden ve sınava girecek vatandaşlarımızın ise ikamet ettiği ilçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüklerine başvurması gerekmektedir” denildi.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.