27 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara12°C

ORHAN AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Orhan ailesinden taziye teşekkür mesajı

Hakkari’nin sevilen ve sayılan ailelerinden Orhan ailesi geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Necati Orhan ile ilgili taziye teşekkür mesajı yayınladı.

09 Mayıs 2020 Cumartesi 15:16

53 yaşındaki Necati Orhan, ikamet ettiği İzmir'de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından ambulansla Hakkari'ye gönderilen merhumun cenazesi  aile fertlerinin katılımı ile Dağgöl Mahallesi Kalealtı mezarlığında toprağa verilmişti.

Orhan ailesi yayınladığı taziye mesajında,”Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs dolayısıyla haklı olarak alınan tedbirler doğrultusunda bu acılı günümüzde ne yazık ki dost ve akrabalarımızla yakın temas kuramadık.

İlimiz Valiliğinin taziye yasak kuralına uyarak Hakkari valimiz başta olmak üzere tüm protokol üyeleri, dost ve akrabalarımız bizi telefonla arayarak ve mesaj göndererek başsağlığı dilemişlerdir.

Ben ailem adına bizi aramak suretiyle acımızı paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun.”

ORHAN AİLESİ ADINA

Aile büyüğü H Gaffar Orhan

Oğlu Mücahit Orhan 
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.