12 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara11°C

ORTA REFÜJ ÇALIŞMASI

Orta refüj çalışması

Hakkari Belediyesi çevre düzenlemesi kapsamında orta refüj çalışması başlattı.

28 Mayıs 2014 Çarşamba 12:48

Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları kapsamında bugün orta refüj yükseltme çalışmaları başlatıldı.

Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Atatürk Anıtı'nın bulunduğu cadde üzerindeki belediye dükkanları önüne kadar alanı kapsayan bölümde yapılacak çalışmanın daha sonra kentin değişik caddelerinde devam edeceği belirtildi.

Orta refüjlerin yeşillendirilmesi ve yaya geçidi olarak kullanılmaması amacıyla daha önceki çalışmalarda kullanılan taşların yanı sıra daha büyük New Chorsy adı verilen taşların kullanıldığı ifade edilen çalışmaları yerinde denetleyen Belediye Eş Başkanı Dilek Hatipoğlu, halk ile birlikte el ele verip kenti daha da güzelleştireceklerini ifade ederek, “Çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları kapsamında ilk etapta orta refüjlere son şeklini vereceğiz, İlimizde değişiklikler başladı. Çalışmalarımıza hız veriyoruz bu anlamda faaliyetlerimiz esnasında vatandaşlarımızdan duyarlılık ve destek bekliyoruz. Biran önce hizmete birlikte el atıp ilimizi güzelleştireceğiz" şeklinde konuştu. (İHA)

normal.20140528125325.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.