05 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

OZAN MÜHENDİSLİK DENEYİMLİ EKİBİYLE HİZMETİNİZDE

Ozan Mühendislik deneyimli ekibiyle hizmetinizde

Hakkarili Mühendis Ozan AĞACANOĞLU nun Girişimleri ile kurulan OZAN MÜHENDİSLİK Doğalgaz ısı sistemleri profesyonel ekibi ile doğalgaz tesisatınızı kuracak kalite, deneyim ve güveni bir arada bulabilirsiniz.

31 Mayıs 2022 Salı 21:30

Profesyonel ekibi ile ücretsiz keşif yapan Ozan Ağacanoğl,  kısa zamanda tesisat işlerini en mükemmel şekilde çözüm bularak, böylece hem zaman kaybını hem para kaybını ortadan kaldırıyor. 

Kaliteli hizmeti kısa sürede en uygun fiyata ayağınıza getiren Ozan Mühendislik ;ücretsiz keşif, proje, merkezi sistem, karot delme işlemleri, doğalgaz tesisatı, mekanik tesisat, kombi, su tesisat sistemleri, merkezi ısıtma sistemleri, yerden ısıtma sistemleri, kaskad sistemleri ve ısıpay ölçer sistemleri alanlarında evinizi ve işyerinizin her türlü tesisat işlerini anahtar teslimini yapıyor.

Biz kaliteli hizmetin peşindeyiz çünkü arkamızda; Demirdöküm, Vaillant, Vıessmann,Bosch, ferroli, Buderus, baymak, E.C.A ve Warmhaus gibi sektörün gözde markaları var.

 Mühendislik İmalat, parçaları bir araya getirmekten daha fazlasıdır. Fikirler ortaya koymak, temel ilkeleri test etmek ve mühendisliğin yanı sıra son montajı mükemmelleştirmektir."

ADRES: Dağgöl Mahallesi Hakkari Van Bulvarı Vepsaş Karşısı Çevre Yolu Fırın Yanı/Hakkari

İLETİŞİM: 0542 743 38 55

0ba47116-7eec-45b7-8fc7-5ee0bef24c86-001.jpg5-227.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.