05 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

ÖZDEMİR AİLESİ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Özdemir ailesi taziye mesajı yayınladı

Bir süre önce vefat eden Hakkari’nin sevilen ve sayılan simalarından Jirki aşiretinin ileri gelenlerinden H. Şakir Özdemir’in ailesi taziye mesajı yayınladı.

17 Mart 2016 Perşembe 11:23

13.03.2016 tarihinde saat 18:30 sularında vefat eden rahmetli büyüğümüz amcam H. Şakir Özdemir’in vefat saatinden itibaren bizleri yalnız bırakmayan, defin işleri esnasında taziye süresi içersinde emeği geçen tüm katılımcılara, ayrıca taziyemize iştirakte bulunup, acımızı paylaşan tüm Hakkarili hemşerilerime,

il dışından ve yurt dışından gelen dost, akraba, değerli idarecilerimiz hısımlarımız, yine imkanları elvermeyip’te bizleri telefonla arayıp taziye dileklerinde bulunan yurt içi ve yurt dışı tüm dost ve akrabalarımıza taziyemize katılan tüm kurum ve kuruluşların saygı değer yönetici ve çalışanları,

siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütlerinin değerli temsilcilerine, Hakkari’nin emektar basın çalışanlarına ailemiz adına sonsuz şükranlarımı sunar herkesin önünde saygı ile eğilmeyi bir borç biliriz herkese saygılarımı sevgilerimimizi sonar herkesten Allah razı olsun.

İsmail Özdemir Vedaş Hakkari İl Müdürü

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.