07 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara19°C

ÖZDEMİR AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

ÖZDEMİR AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

Özdemir ailesi büyüklerinden, Kanaat Önderi Metin Özdemir, Mersin’de hayatını kaybetti. 70 yaşında 10 çocuk babası Metin Özdemir’in kalp krizi sonucu hayatını kaybetmesi Hakkari ve çevresinde de üzüntü yarattı.

11 Ağustos 2021 Çarşamba 13:19

Hakkari-Van-Şırnak ve birçok ilden binlerce kişinin katılımıyla Mersin de toprağa verildi. Özdemir ailesi adına açıklama yapan İşadamı Hacı Özdemir, “Metin amcamızın kaybından aile olarak büyük bir üzüntü yaşıyoruz.  Karaciğer kanseri rahatsızlığı sonucu hayatını kaybetmiştir.

Mersin Güneykent Toroslar  mezarlığında toprağa verdik.  Mersin Akdeniz Belediyesi  Güneş Mahallesindeki evimizde taziyeleri kabul etmekteyiz.

Acı haberi alan tüm dost ve akrabalar bizi arayarak başsağlığı dileğinde bulunarak acımızı hafifletmektedirler. Ailemiz adına bu zor günümüzde yanımızda olan, cenaze merasimini iştirak eden, taziyemize gelen ve telefon ederek başsağlığı dileyen herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.

Kanaat Önderi Metin Özdemir’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Taziye için irtibat telefonları Hacı Özdemir (05077067979), Tahir Özdemir  05384521221…

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.