07 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

ÖZEL GÖKKUŞAĞI’NDAN BAYRAM MESAJI

Özel Gökkuşağı’ndan bayram mesajı

Özel Gökkuşağı Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurum Müdürü Mesut Gür, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

03 Haziran 2019 Pazartesi 14:27

Mesajda,”11 ayın sultanı Ramazan-ı şerifin sonunda yeni bir bayrama daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimize sonsuz hamd-ü senalar olsun.

Bir Ramazan Bayramı daha geldi. Bu bayramın öncelikle milletimize, İslam alemine ve de insanlığa hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan diliyoruz. Evlerimizin gerçek bayramları olan çocuklarımızı, bütünleyici bir sevgi ve kardeşliği yaşadığımız bu duygunun coşkusu ile tanıştıralım.

Bize sığınan kırık kalpleri onaralım, gönlümüzün kapılarını Allah’ın biçare misafirlerine açalım.

Kardeşliğin doğduğu, sevgilerin birleştiği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de umutlu, yine de sevgi dolu olan güzellikler yaşandıkça anlaşılır, Dostluğu, sevgiyi, birlik ve beraberliğimizi, kardeşlik ve dostluğumuzu en sıcak şekilde hissedeceğimiz bayramımız yeni bayramlar doğursun. Sevincimiz yeni sevinçlerin toprağı olsun.

Huzurumuz nice huzursuzlukların çaresi; mutluluğumuz tüm insanlık ailesinin acılarına teselliler sunsun.Ramazan bayramınız mübarek olsun!

ÖZEL GÖKKUŞAĞI ÖZEL EĞİTİM VE REHABİLİTASYON MERKEZİ KURUM MÜDÜRÜ

MESUT GÜR

okul-mesaj.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.