24 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

ÖZEN “ ÜYELERİMİZİ MAĞDUR ETMEYECEĞİZ”

Özen “ Üyelerimizi mağdur etmeyeceğiz”

Tüm Belediye ve Genel Hizmet İşçileri Sendikası (HAK-İŞ-HİZMET-İŞ) Genel Merkez Teşkilatlanma Uzmanı M. Zeki Özen Hakkari Belediyesi HAKBEL Personeli ile yemekte bir araya geldi.

03 Eylül 2021 Cuma 14:48

Hizmet- İş Sendikası Genel Merkez Teşkilatlanma Uzmanı M. Zeki Özen, personel ile istişare toplantısında üyelerini mağdur etmeyeceklerin söyledi.

Özen, ”Toplantımıza üye olan olmayan herkesi davet ettik, gelen gelmeyene teşekkür ediyoruz. Sözleşme değil istişare toplantısını yaptık. İşçilerin banka promosyonu sözleşmesi sendikaların katılımıyla imzalandı.

Toplantıya Hakkari Temsilcimiz Cevdet Akkuş ve Aziz Korkmaz’da hazır bulundular. Bu ay kişi başı 4 bin 400 pormasyon ücreti alacaklar inşallah.

Belediye Başkan Vekili Hamit Zibek ile Şirket Müdürü Özgür Kanat’ da bize göstermiş oldukları ilgi alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz.

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık ile yaptığımız görüşmelerde ise personellerimizin yanında olduğunu ve her zaman ellerinde gelen desteği sağlayacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Sayın valimizin bize bu yaklaşımından dolayı tüm emekçi arkadaşlarımız ve sendikamız adına şükranlarımızı arz ederiz” dedi. Hakkarihabertv.com

dsc-9424.JPGdsc-9423.JPGdsc-9422.JPG
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.