28 Nisan 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara24°C

PARKLARA GİRİŞ YASAK PANKARTLARI ASILDI

Parklara giriş yasak pankartları asıldı

Hakkari Valiliğinin talimatları doğrultusunda koronavirüs (covıd-19) parklara girişin yasak olduğuna dair pankartlar asıldı.

02 Nisan 2020 Perşembe 15:48

Hakkari il genelinde kononavirüs vakasına yönelik tedbirler en üst seviyeye çıkartıldığı Hakkari’de dışarı çıkmayın evde kal anonsları da yapılmaya devam ediliyor.

Hakkari Valisi/Belediye Başkanı İdris Akbıyık’ın talimatları doğrultusunda kentin değişik noktalarında bulunan aile ve çocuk oyun parkları da kuruma altına alındı.

Ailelerin girişlerinin yasaklandığı parklara karşı önlem alan Hakkari Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, parkların girişine oturmanın ve dolaşmanın yasak olduğuna dair pankartlar asıldı.

Zabıta Müdürü Adil Demir ve beraberindeki zabıta ekipleri Kent park olmak üzere kentin değişik mahallelerinde bulunan parkların ön kısmına “İçişleri Bakanlığı (covıd-19) koronavirüs hastalığı nedeniyle parklara giriş yasaklanmıştır” pankartları asıldı.

2 koronavürs vakasının göründüğü Hakkari’de tedbiri elde bırakmayan yetkililer bu vaka sayısının artmaması için denetimlerini sürdürüyor. Haber: Feyzullah Taş

zabita-pankart-1.jpgzabita-pankart-2.jpgzabita-pankart-3.jpg

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.