13 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

PARLAK AİLESİ KAZADA YOK OLDU

Parlak ailesi kazada yok oldu

Van'ın Gürpınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan Rabia Parlak’ta hayatını kaybetmesiyle birlikte hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.

30 Temmuz 2011 Cumartesi 11:57

Önceki gün saat 17. 30 sıralarında Van-Gürpınar karayolu Çavuştepe mevkiinde Başkale İlçesi'nden Van'a giden ve sürücüsünün kimliği öğrenilemeyen 65 NN 121 plakalı otomobil ile içinde yabancı uyruklu kişilerin bulunduğu 65 AZ 707 plakalı minibüs hatalı sollama yüzünden çarpıştı.

 

15872.jpgKazada, özel araçta bulunan Melahat Parlak (18) isimli genç kız ile yabancı uyruklu 3 kişinin aralarında bulunduğu 3 kişi hayatını kaybederken 21 kişi de yaralanmıştı. Bugün sabah saatlerinde 18 yaşındaki Melahat Parlak’ın annesi Rabia Parlak’ında hayatını kaybetmesiyle birlikte ölü sayısının 4’e yükseldiği bildirildi. Aile reisi Cihat Parlak’ın ise Van Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin sürdüğü bildirildi.

 

Genç kız ve annesinin cenazesinin ise Van’dan alındığı ve bugün saat 15:30 sıralarında Tekser mezarlığında toprağa verileceği belirtildi. Anne ve güzeller güzeli kızının ölümü Hakkari’ye yasa boğdu. Hakkari Haber Tv’de yayınlanan güzeller güzeli Melahat’ın fotoğraflarının yer aldığı haber ise tıklanma ve mesaj alma rekoru kırdı.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.