10 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara13°C

PATLAMANIN YAŞANDIĞI ALANDA GERGİNLİK

Patlamanın yaşandığı alanda gerginlik

Başkent'te saldırının yaşandığı Ankara Garı önünde polis ile gruplar arasında gerginlik yaşandı.

11 Ekim 2015 Pazar 11:24

Ankara Garı önündeki saldırının gerçekleştiği alana geçmek isteyen HDP'lilerden oluşan grup ile polis ekipleri arasında gerginlik yaşandı. Polis ekipleri grupları üzerleri aranmadan alana alamayacakları söyledi. Bunun üzerine polis ile gruplar arasında gerginlik yaşandı.  

YARALI YAKINLARININ BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

Başkentteki terör saldırısı sonrası en çok yaralının sevk edildiği Ankara Numune Hastanesi'nde yaralı yakınlarının bekleyişi sürüyor.

Terör saldırısı sonrası çok sayıda yaralının sevk edildiği Numune Hastanesi'nde yaralı yakınları hastane önünde sabaha kadar bekledi. 24'ü ağır 80 yaralının tedavi gördüğü Numune Hastanesi'nde yaralı yakınları bahçede yerlere serdikleri battaniyelerin üzerinde bekliyorlar.  

CENAZELER AİLELERE TESLİM EDİLİYOR

Başkent’te meydana gelen bombalı terör saldırısı sonrası hayatını kaybedenler, yapılan otopsilerinin ardından ailelerine teslim ediliyor.

Başkent’te ‘Barış Mitingi’ sırasında yapılan çifte bombalı saldırı sonrası hayatını kaybedenler, Ankara Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsilerinin ardından ailelerine teslim ediliyor. Adli Tıp Kurumu önünde büyük bir kalabalık oluşturan aileler, Türk Kızılayı ve Yenimahalle Belediyesi tarafından kurulan çadırlarda, cenazelerin teslim edilmesini bekliyor.  

KEÇİÖREN ADLİ TIP KURUMU'NDA GERGİNLİK

Keçiören Adli Tıp Kurumu önünde bekleyen terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınları ile polis arasında gerginlik yaşanıyor.basından

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.