18 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara26°C

POLİS SÜSÜ VEREREK VATANDAŞI SOYDULAR

Polis süsü vererek vatandaşı soydular

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde kendilerine polis süsü veren şahısların vatandaşlara ait malları gasp ettikleri belirtildi.

17 Aralık 2011 Cumartesi 13:19

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada, saat 01.30 ile 02.45 saatleri arasında yüzleri maskeli, ellerinde uzun namlulu silahlar bulunan ve kendilerine polis süsü veren şahısların iki vatandaşın evlerine ve iş yerlerine zorla girerek mallarını gasp ettikleri belirtildi.

Açıklamada,"Ayrıca bu şahıslar bir ilköğretim okulunda da kamu malına zarar vermişlerdir. Daha önce yapılmaya çalışılan benzer provokatif eylemlerde göz önünde bulundurulduğunda, bu tür girişimlerin halkımızla güvenlik güçlerimizi karşı karşıya getirmeyi amaçlayan planlı kışkırtmalar olduğu değerlendirilmektedir. Söz konu olaylar güvenlik güçlerimiz tarafından hassasiyetle araştırılmakta olup, halkımızın huzurunu bozmaya yönelen provokatörlerin yakalanması için tüm imkanlar seferber edilmektedir. Halkımızın kışkırtmalara gelmemesi ve soğukkanlılığını koruma yani zira şüpheli şahıslarla ilgili güvenlik makamlarını zamanında bilgilendirmeleri hayati öneme sahiptir" denildi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.