17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

POLİSE ATEŞ AÇILDI 3 YARALI

Polise ateş açıldı 3 yaralı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde polise ateş açılması sonucu 3 polis memuru yaralandı.

20 Mart 2012 Salı 15:17

 

video-galeri.20110226132810.gif

Yüksekova-Şemdinli yolu üzerinde bulunan Cumhuriyet, Güngör ve Yeşildere Mahallesinde devam eden olayların şiddetlenerek devam ediyor. Polisin yer yer havaya ateş açmak zorunda kaldığı da belirtildi. Polisin gaz ve tazyikli suyla müdahale ettiği göstericiler ise polise taş, Molotof ve havai fişeklerle karşılık verdi.

Devam eden olaylarda 4 gösterici atılan gaz bombalarından dolayı çeşitli yerlerinden yaralanırken 1 göstericinin ise polis tarafından gözaltına alındığı belirtildi. Ayrıca okuldan evini gitmekte olan ve isimi öğrenilemeyen bir kız öğrenci ise atılan gaz bombası dumanından etkilenerek baygınlık geçirdi. Bayılan kızın göstericiler tarafından olay yerinden uzaklaştırıldığı ifade edildi. İlçedeki olayların şiddetlenerek devam ettiği bildirildi.

3 POLİS YARALANDI

Hakkari Valisi Muammer Türker, yaptığı açıklamada, Yüksekova'da devam eden toplumsal olaylarda kalabalığın arasında polise ateş açıldığını, yaralanan 3 polis memurunun helikopterle Van'a sevk edildiğini söyledi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.