17 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

RADEN OTOMOTİV'TEN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Raden Otomotiv'ten Ramazan Bayramı Mesajı

Eski Hakkari Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı ve Eski Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı sanayi sitesi esnaflarımızdan Rahmi Değirmenci, Ramazan bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

09 Nisan 2024 Salı 12:22

Evveli rahmet, ortası mağfiret ve sonu azaptan kurtuluş olan mübarek Ramazan ayını geride bırakarak; milletçe, muhabbetle kucaklaştığımız bir bayrama daha kavuşmuş bulunuyoruz. Bayramlar, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimiz için mükemmel bir vesile, eşsiz bir fırsattır. Bayramın, bilhassa İslam coğrafyasında, acı içinde, umutsuzluk içinde, gözyaşları içinde yaşamak durumunda olan kardeşlerimizin yaralarına merhem olmasını Allah'tan temenni ediyorum. 

Bu vesileyle, Ramazan Bayramınızı en kalbi dileklerimle kutluyor; bu mübarek bayramın, bizleri her zamankinden daha çok birbirimize yakınlaştırmasını, kardeşliğimizi, dostluğumuzu pekiştirmesini temenni ediyorum.

Eski Hakkari Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı ve Eski Ak Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı sanayi sitesi esnafı Rahmi Değirmenci

5b6aabd4-c133-40b0-a689-ee7c13fd7440.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.