11 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara16°C

REKTÖR CEYLAN HALKLA BİR ARAYA GELDİ

Rektör Ceylan halkla bir araya geldi

Hakkari Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ebubekir Ceylan ve beraberindekiler, iftar sonrası vatandaşlarla bir araya gelerek çay içip gece geç saatlere kadar sohbet ettiler.

16 Temmuz 2013 Salı 14:26

Halkla kaynaşmanın en güzel örneğini sergileyen Rektör Ceylan, Ramazan ayında vatandaşları yalnız bırakmadı. Hakkari’nin örf ve adetlerine göre hareket ederek üniversitenin düzenlediği sosyal ve kültürel etkinliklerde yörede giyilen şalışepik giyip poşi takan Rektör Ceylan, Ramazan gecelerinde ise vatandaşları yalnız bırakmadı.

Çevre yolu üzerinde bir çay bahçesinde vatandaşlarla aynı masayı paylayan Rektör Ceylan ve beraberindekiler, burada gece saat 01.00’e kadar vatandaşlar ve gazetecilerle sohbet etti.

Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten Ceylan, “Mübarek Ramazan ayında iftar sonrasında çarşı merkezinde büyük şehirleri artmayan güzel görüntüler yaşanıyor. Aileler gece geç saatlere kadar buralarda dolaşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyor. Bizde bu mutluluğu onlarla birlikte yaşıyoruz” dedi. Hakkarihabertv.com

universite-1.20130716143231.jpg

universite-2.20130716143243.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.