08 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara24°C

ŞAHİN AİLESİNİN GÖRKEMLİ DÜĞÜNÜ

Şahin Ailesinin Görkemli Düğünü

Ünlü ses sanatçısı İbrahim Rojhılat, Hakkari’de Mizgin ve Şehmus Şahin çiftinin düğün töreninde sahne aldı. İstanbulda yaşayan Hakkarili genç ve girişimci iş insanı İsmail Şahin’in kardeşi Şehmuz ŞAHİN Mizgin ŞAHİN ile dünya evine girdi.

22 Ağustos 2022 Pazartesi 20:37

Hakkari'deki Arena Halı Saha tesislerinde düzenlenen düğün törenine Van, Ankara ve İstanbul'dan gelen çok sayıda davetlinin yanı sıra kanaat önderleri, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri yurt içi ve yurt dışında çok sayıda davetli katıldı. Yerel Sanatçı Leyla ve ekibinin sahne aldığı düğünde ünlü Kürt sanatçı İbrahim Rojhelat da sahne aldı.

Sanatçının güzel şarkıları eşliğinde kol kola girerek saatlerce halay çektiler. Adeta bir konser alanına dönüşen düğün töreninde davetliler halayları ile herkesi kendine hayran bıraktılar.

FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Teşekkür mesajında bulunan damadın babası H.Musa Şahin, Sağdıç Hayrettin Karaman “Bizleri Bu En Mutlu Günümüzde Yalnız Bırakmayarak Yanımızda olan tüm dostlarımıza Çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca, Telefonla Arayarak Tebriklerini İleten, Çelenk Gönderen Dost, Akraba Ve Hemşerilerimizede Teşekkür Ediyoruz.”

Gelin ve damada ömür boyu mutluluklar dileyen İstanbul'da yaşayan Hakkarili İş İnsanı İsmail Şahin ise düğünlerine iştirak eden bütün misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.