15 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara20°C

ŞAHMARAN UCUZLUK DÜNYASI

Şahmaran ucuzluk dünyası

Hakkari’de 7 kişiyi istihdam eden yeni bir iş yeri daha hizmete açıldı. Vatandaşlar, "Ucuzluk Dünyası" adı altında açılan dükkana yoğun ilgi gösterdi.

25 Aralık 2012 Salı 21:00

Haber: Serkan Kaya- Akşam saatlerinde Bulvar Caddesi üzerinde bulunan Ardoğanlan apartmanının zemin katında Hacı Çiftçi isimli bir esnaf tarafından “Şahmeran Ucuzluk Dünyası” adı altında bir iş yeri hizmete açıldı. Her çeşit mutfak eşyaları ve hırdavat çeşitlerinin bulunduğu iş yerinde, eşyaların 3,5 TL’den başlayan fiyatlarla satıldığını öğrenen vatandaşlar dükkana akın etti.

 

Zor anlar yaşayan iş yeri çalışanları, aileleri, 'herkese yetecek kadar eşya bulunduğunu' söyleyerek ikna etmeye çalıştı. Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten iş yeri sahibi Hacı Çiftçi ise, tüm mutfak ve hırdavat çeşitlerini 3,5 TL’den satıldığını belirterek, yeni iş yerlerinde 7 kişiye de iş imkanı sağladığını söyledi.

 img_1985.jpg

img_1989.jpg

img_1990.jpg

img_1997.jpg

img_2002.jpg

img_2003.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.