19 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara26°C

"SAHNESİZLER" TİYATRO EKİBİ ÇOCUKLARA MORAL VERİYOR

"Sahnesizler" tiyatro ekibi çocuklara moral veriyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde deprem felaketinin yaşandığı Van için düzenledikleri kampanya ile isimlerini duyuran "Sahnesizler" tiyatro ekibi, öğrencilere moral vermeye devam ediyor.

07 Ocak 2012 Cumartesi 13:35

Haber: Musa Düzenci-Bir süre önce bir araya gelen 7 Yüksekovalı genç, "Sahnesizler" isimli bir tiyatro ekibi kurdu. Vanlı depremzedeler için başlattıkları kampanya ve Van yararına sahneledikleri tiyatro oyunu ile isimlerini duyuran gençler, faaliyetlerini sürdürüyor.

Şevki Üçer'in yazıp yönettiği ''Benim güzel pabucum'' adlı oyun, Yüksekova Hamit Kesici İlköğretim Okulu'nda sergilendi. Oyunun eğitici ve öğretici yanlarının yanı sıra eğlendirici olmasının öğrencileri sevindirdiğini belirten öğretmenler, tiyatro ekibine teşekkür etti.

Bir süre önce Vanlı depremzedeler için yardım kampanyaları ve depremzede çocuklara moral amaçlı etkinlikler düzenlediklerini belirten yönetmen Şevki Üçer, amaçlarının tiyatro sanatını sevdirmek ve öğrencilere moral vermek olduğunu söyledi.

normal.20120107134238.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.